filmeromanesti. O echipa care presteaza o munca benevola si a caror oameni isi au sediul in strainatate
 

Violeta Băjenaru-Declerck, românca aflată în avionul dispărut

Creat 06/02/2009 18:03:43 | Ultima modificare 06/02/2009 18:05:58
Pe lista persoanelor care se aflau în avionul Airbus A330, dispărut luni de pe radarele controlorilor de trafic, şi despre care se bănuieşte că s-a prăbuşit în oceanul Atlantic, s-ar fi putut regăsi 3 români. Potrivit jurnaliştilor de la Gândul, o româncă din Brazilia s-a hotărât în ultimul moment să anuleze rezervarea pe care ea şi fiica ei, în vârstă de doar 10 luni, o aveau pentru zborul respectiv.

Oana Vădeanu Spudeit, o româncă din Timişoara, este căsătorită în Brazilia, locuind la aproximativ 1000 de kilometri de Rio de Janeiro. Femeia ar fi vrut să călătorească în România împreuna cu fiica sa, pentru ca bunicii să o cunoască pe aceasta. Data aleasă de ea a fost 1 iunie, iar biletul rezervat era pentru cursa Air France de la Rio la Paris.

Şansa a făcut ca în ultimul moment femeia să găsească o variantă de bilet mai ieftină şi să renunţe la rezervare. În momentul în care a aflat vestea despre avionul dispărut, românca declară că şi-a luat fetiţa în braţe şi a mulţumit lui Dumnezeu că sunt în viaţă.

"Am îngheţat când am citit ştirea. Am verificat încă o dată dacă era cursa la care aveam rezervare. Era. Am luat-o pe Anais în braţe şi i-am mulţumit lui Dumnezeu că n-am fost în acel avion. Sunt încă împietrită. Cineva acolo sus ne iubeşte" a declarat aceasta pentru Gândul.
_________________
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one