filmeromanesti. O echipa care presteaza o munca benevola si a caror oameni isi au sediul in strainatate
 

'Boschetarii europeni' vor fi expulzati din UK

Creat 04/16/2010 14:34:50 | Ultima modificare 04/16/2010 14:36:34
Philip Woolas si UK Border Agency lanseaza azi, 7 aprilie 2010, o noua schema pilot prin care imigrantii europeni care nu au locuinta vor fi expulzati din tara. Aceasta masura a fost luata in urma degradarii situatiei din Petersborough, oras care se confrunta cu un mare numar de migranti ce locuiesc in padurea de la marginea orasului, asa cum se vede in imagine: aproape sub cerul liber.

Daca pana nu demult imigrantii non-EU erau luati in colimator, acum 'ochiul vigilent' al Ministrului Imigratiei se indreapta spre persoanele fara adapost din tarile europene care, ramase fara un job in UK si in majoritate prea saraci si umiliti pentru a se intoarce in tarile de origine, au recurs la aceasta masura extrema. Autoritatile de la Peterborough City Coucil au avertizat deja 27 de persoane care locuiesc in aceste prea-mult spus cocioabe sa paraseasca zona, ori vor fi obligati sa paraseasca UK. Desi orice cetatean apartinand unui stat al Uniunii Europene are dreptul de a calatori liber in UK, noua schema pilot vrea sa limiteze accesul si sederea pe teritoriul Marii Britanii a oricarei persoane care nu lucreaza, studiaza sau face dovada ca se poate intretine singur.

Phil Woolas a spus: "Economic migrants who find themselves out of work cannot simply remain in the UK, they will face removal." .Dupa noile reglementari, orice persoana apartinand EU poate locui si calatori liber in UK timp de 3 luni, daca se pot intretine singuri. Dupa aceea vor trebui sa faca dovada fie ca muncesc, fie ca studiaza, fie ca au destui bani pentru a ramane aici.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one