filmeromanesti. O echipa care presteaza o munca benevola si a caror oameni isi au sediul in strainatate
 

A murit cântăreaţa Mădălina Manole. Artista ar fi împlinit astăzi 43 de ani

Creat 07/14/2010 12:04:07 | Ultima modificare 07/14/2010 12:26:37
Mădălina Manole a fost găsită moartă în această dimineaţă în locuinţa sa din Otopeni. Potrivit primelor informaţii, tragedia s-a petrecut la ora 6.30, prima ipoteză fiind sinuciderea.


Artista fost găsită de soţul ei lângă baie, într-o baltă cu sânge, cu capul spart. Potrivit Mediafax, lângă ea s-a găsit o scticlă cu o substanţă chimică, pe hol mirosea puternic a această substanţă. Soţul artistei, inginerul de sunet Mircea Petru, a fost cel care a chemat autorităţile şi le-ar fi spus acestora că soţia lui ar fi luat mai multe pastile.
Cea mai apropiată ambulanţă a ajuns la ora 6.01 şi a găsit-o în stop cardioprespiratior, fiindu-i făcută o manevră de resuscitare, iar apoi fiind chemat medicul, care a ajuns în trei minute.

Primele cercetări indică faptul că artista s-a sinucis

Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada, a declarat pentru Agerpres că Mădălina Manole i-a lăsat soţului un mesaj de adio pe telefonul mobil, in jurul orei 2 dimineaţa, în care-i spunea că regretă gestul pe care îl face, pentru că ştie că toată lumea o iubeşte şi-i pare rău. Mesajul de adio este personal iar familia nu vrea să îl facă public.


"Se merge şi pe varianta sinuciderii. Nu sunt urme de violenţă şi nu sunt suspiciuni de omor. Artista i-a lăsat soţului un mesaj de adio. A ingurgitat mai multe medicamente, dar nu se ştie momentan ce medicamente erau. Este o poveste cutremurătoare pentru toată lumea, iar soţul artistei va fi audiat atunci când se va putea face acest lucru. Vom continua cercetările pentru stabilirea cauzelor morţii", a declarat un oficial al poliţiei.

Autopsia în cazul decesului Mădălinei Manole va fi efectuată joi, a declarat Dan Dermengiu, şeful Institutului Naţional de Medicină Legală (INML). Potrivit acestuia, tot joi se vor afla şi rezultatele preliminare ale autopsiei.

În urmă cu trei săptămâni Mădălina Manole ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol. În locuinţa respectivă locuiesc soţul Mădălinei şi soacra acesteia.

Surse care se ocupă de ancheta în cazul decesului Mădălinei Manole au delarat că sticla găsită lângă trupul artistei este de insecticid. Anchetatorii prelevează, la această oră, probe şi audiază membrii familiei cântăreţei pentru a elucida împrejurările în care s-a produs moartea Mădălinei Manole.

Mădălina Manole ar fi împlinit azi 43 de ani şi avea un băieţel de 2 ani.
Cântăreaţa, compozitoarea şi instrumentista Mădălina Manole s-a născut pe 14 iulie 1967, la Vălenii de Munte, în judeţul Prahova. Mădălina s-a făcut remarcată în lumea muzicii româneşti încă de când avea 15 ani, când şi-a făcut debutul în Cenaclul Tineretului prahovean. A cântat mai întâi în duet cu Ştefania Ghiţă, după care alături de Victor Socaciu, Gheroghe Gheorghiu sau Mircea Rusu.

Între anii 1982 şi 1985, a urmat cursurile Şcolii Populare de Artă, clasa Mihaela Runceanu-Ionel Tudor şi s-a angajat la Aeroportul Otopeni pe post de controlor trafic aerian-auxiliar.

În anul 1988, Mădălina Manole a participat la Festivalul Mamaia cu piesa „Un om sentimental" compusă de Şerban Georgescu. A afost începutul unei colaborări de succes între cei doi.

În anul 1991, obţine discul de aur pentru albumul „Fată dragă" şi ia fiinţă Fan-clubul naţional Mădălina Manole, care are 25 de filiale în ţară. Apoi a început o serie de turneeîn Statele Unite, Canada, Austria, Belgia, Germania, Franţa. După albumul „Fată dragă", Mădălina Manole primeşte alte două discuri de aur pentru vânzări de două milioane de unităţi.

În anul 1993 a fost desemnată cea mai bună artistă pop în clasamentele radio, fapt care-i aduce o invitaţie la Bruxelles unde filmează în studiourile societăţii belgiene Radio Contact videoclipul pentru piesa „Să nu mă minţi". Revista „7 Extra" o apreciază drept „Patricia Kaas a României"

În anul 1997, a lansat albumul „Lină, lină Mădălină", moment în care înregistrează două premiere notabile. Mădălina Manole devine primul nume al muzicii pop româneşti care intră în catalogul unui mare producător muzical internaţional - Polygram Group (prin Zone Records România). Cea de-a doua premieră marcată prin acest album este faptul că Mădălina Manole a fost prima artista de muzica pop care a avut curajul sa interpreteze folclor autentic, în manieră originală.

În anul 1997, a prezentat alături de Octavian Ursulescu ediţia aniversară a Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur". Tot în acelaşi an, imaginea Mădălinei Manole a fost folosită la lansarea în România a unui produs cosmetic ocazie cu care se alege cu porecla „fata cu părul de foc", aluzie la culoarea părului în lumina reflectoarelor.

În anul 2000, a obţinut distincţii pentru cea mai bună interpretă pop şi cea mai bună voce feminină a anului la Premiile Radio România şi respectiv, Premiile Industriei Muzicale din România.

În 2000, albumul „Dulce de tot" este apreciat cel mai bun album pop de Radio România Actualităţi.

În luna mai a acestui an, Mădălina Manole a lansat cel de-al nouălea album al său - "09 Mădălina Manole", la MediaPro Music.

Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro
Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro

Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro
Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro


 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one