filmeromanesti. O echipa care presteaza o munca benevola si a caror oameni isi au sediul in strainatate
 

Arsenal Park - Orastie ( jud.: Hunedoara )

Creat 01/19/2010 01:10:33 | Ultima modificare 01/19/2010 01:17:00
Unitate Militara de Vacanta

ARSENAL PARK a creat o noua forma de viata militara: Soldatul de vacanta. In perimetrul fostei fabrici de armament de la Orastie am pastrat spiritul barbatesc si atmosfera de cazarma. Dar am inlocuit instructia cu distractia. Fara plantoane. Fara trezire cu trompetist. Fara taras pe coate. Doar program de voie. Napoleon Bonaparte spunea ca "orice soldat are in ranita bastonul de maresal". Aici, orice oaspete este tratat ca un maresal. ARSENAL PARK este un complex de vacanta cu 4 stele pe epoleti. Cel mai intins din Romania. Si unul din putinele obiective cu tema militara din Europa. 80 de hectare de oportunitati. Teritoriu nelimitat de aventura. Muzeu militar in aer liber. Teren de joaca intr-un cadru natural dezarmant. Tabara de antrenament. Baza de expeditii turistice. Furnizor de adrenalina. Toate aceste lucruri -si multe altele- coexista in ARSENAL PARK, intr-o unitate deplina.
Unitate Militara de Vacanta.Arsenal Park Orastie este locul ideal pentru organizarea de activitati de team building. Dotarile si spatiul parcului militar ofera foarte multe oportunitati celor care doresc sa isi formeze echipe. Arsenal Park este, de fapt, si singurul parc militar din Romania. Daca vorbim de vacante militare, concursuri militare, airsoft, paintball, echitatie, ATV-uri, boogie-rui sau cicloturism, atunci ai gasit ceea ce cautai.
Tabara de vara
Arsenal Park devine prin locatie si dotari si o buna gazda pentru tabere de vara, tabere de copii sau tabere de studenti. Acestia isi pot desfasura activitatea in cele 80 de ha accesibile prin mijloace motorizate sau prin cicloturism. Concursurile militare de tabara sau concursurile de cercetasi si-au gasit locatia perfecta.

ARSENAL PARK TRANSILVANIA,
Str. Codrului nr. 25, Orastie, jud. Hunedoara,
cod postal: 335700
tel: 0354 501001 fax 0354 501002
mob: 0731 210433
e-mail: office@arsenalpark.ro, office@hoteltimisoara.ro
www.arsenalpark.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one