filmeromanesti. O echipa care presteaza o munca benevola si a caror oameni isi au sediul in strainatate
 

Pagina de start

INFO:  Datorita mai multor intrebari referitoare la ,,unde gasesc in pagina filmele On-Line care nu sunt romanesti" , informam aici ca, aceste filme se gasesc in partea stanga la sectiunea ,, Filme On line"

Acesta este un site informativ realizat  in scopul pur al accesarii anumitor link-uri in vederea descarcarilor de filme romanesti.

 Nu este un site publicitar si nu se accepta reclame. Este un site PUR informativ.

www.filmeromanesti.wgz.ro  este un site de redirectionare spre site-urile de unde se pot descarca gratuit anumite fisiere, in scopul pur de a crea un ajutor in cautarile celor interesati de internet.

Posturi TV ON-line: Exista posibilitatea ca unele Posturi TV romanesti sa nu functioneze. Vina nu ne apartine, totul realizandu-se doar prin redirectionare spre link-urile respective

Nu uitati: activitatea www.filmeromanesti.wgz.ro  este Non-Profit! www.filmeromanesti.wgz.ro Team NU vinde sau inchiriaza CDuri/DVDuri cu filme romanesti!Asteptam sa va convingeti de toate acestea vizitandu-ne site-ul.

Daca aveti intrebari, ne puteti contacta prin e-mail la adresa: filme.romanesti@yahoo.de  sau prin mesaje private direct de pe site catre utilizatorul: ,,filme.romanesti"

Nu ne asumam responsabilitatea pentru incalcarea legii Download-ului si a Dreptului de autor.Orice material descarcat de pe acest site trebuie sters in maximum 24 de ore de la descarcare, daca nu veti sterge materialul il veti utiliza pe
propria raspundere.

MENTIONAM: Materialele sunt oferite pe site numai pentru
promovare! Mai adaugam ca materialele nu sunt sustinute de serverul
nostru!
 
 
NOU! Studio.Ro TV - Ruleaza filmele romanesti: Chirita la Iasi, Castelanii , Comoara , Nu vreau sa ma insor. DOCUMENTAR: CEAUSESCU, ascensiune si decadere.

studio.Ro  TV

TV prin internet, emite 24/24h , filme, muzica, nunti inregistrate, evenimente.
 
VA RUGAM SA NE ANUNTATI ATUNCI CAND UN FISIER A FOST STERS DE PE SERVER! - Multumim ( echipa filme.romanesti )
 

PARTENERI


 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one