filmeromanesti. O echipa care presteaza o munca benevola si a caror oameni isi au sediul in strainatate
 

Daybreakers [2009]

Creat 02/17/2010 21:10:21 | Ultima modificare 02/17/2010 21:13:30
Suntem în 2019. O epidemie misterioasă a atacat Pământul, transformând majoritatea populaţiei în vampiri. Oamenii sunt acum o specie pe cale de dispariţie, transformaţi în pradă pentru hrana vampirilor de care sunt forţaţi să se ascundă.

Totul stă în mâinile lui Edward Dalton (Ethan Hawke), un cercetător devenit şi el vampir, care refuză să se hrănească cu sânge uman şi încearcă să creeze un substitut pentru sânge care să poată fi folosit de vampire, salvând astfel puţinii oameni rămaşi. Dar timpul trece fără success, până în ziua în care Edward o întâlneşte pe Audrey (Claudia Karvan), supravieţuitoare a pandemiei, care îl conduce spre o descoperire medicală uluitoare. Înarmat acum cu cunoştinţe pentru care şi oamenii, dar şi vampirii ar ucide, Ed trebuie să ducă propria sa bătălie extrem de periculoasă care va decide soarte rasei umane.

Provocator şi plin de acţiune, DAYBREAKERS are în distribuţie pe Ethan Hawke, nominalizat de două ori la Oscar, în 2001 pentru rol secundar în Training Day şi în 2004 pentru cel mai bun scenariu adaptat (Before Sunset), pe Willem Dafoe, de două ori câştigător de Oscar pentru rol secundar în Platoon (1988) şi în Shadow of the Vampire (2000), Sam Neill şi Claudia Karvan. 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one