filmeromanesti. O echipa care presteaza o munca benevola si a caror oameni isi au sediul in strainatate
 

National Treasure - subtitrare.ro

Creat 05/25/2009 14:45:42 | Ultima modificare 05/25/2009 14:47:54
Titlu Original: Comoara Nationala
Anu: 2004
Duratia: 131 min.
Descriere: O poveste dedicata acelor oameni care, mai intai au facut ceva ce considerau ca este rau, pentru a reusi sa faca la sfarsit ceea ce era bine."
Ben Gates

NATIONAL TREASURE este un film despre un jaf de inalta clasa combinat cu o cautare disperata dupa o comoara straveche. Tehnici moderne super-sofisticate pentru descoperirea unui mister de doua mii de ani, totul pe un fundal in care apar cele mai faimoase monumente, asezari si repere-simbol din istoria Americii.

Producatorul Jerry Bruckheimer si regizorul John Turteltaub colaboreaza din nou pentru a aduce pe ecrane o aventura proaspata si impresionanta ca apa unei cascade.

Din misterele acoperite de trecerea timpului, apare un film modern de actiune despre o vanatoare de comori. NICOLAS CAGE, laureat al premiului Oscar, interpreteaza rolul lui Benjamin Franklin Gates, un barbat care si-a petrecut toata viata incercand sa descopere o comoara despre care azi, putini mai sunt cei care cred in ea. Este vorba de comoara Templierilor, care se crede ca ar fi fost ascunsa in America. De sase generatii, familia Gates incearca sa o descopere folosindu-se de indiciile lasate de Parintii Fondatori ai Americii.

De aceasta data, Ben Gates are o cheie a misterului. Stie ca exista o harta a comorii chiar pe spatele Declaratiei de Independenta. Din pacate, ceea ce stie el au aflat si altii, printre care cel mai aprig dusman al lui, personaj interpretat de SEAN BEAN. Ben se confrunta cu o dilema teribila. Fie ca trebuie sa fure cel mai sfant simbol american din locul unde se afla pazit de un echipaj si de un sistem de securitate la nivel 1 din lume, sau sa lase pretiosul document si comoara in mainile vanatorilor de comori pentru care scrupulele nu exista nici macar ca termen de dictionar.
Gates desfasoara o cursa contra cronometru impotriva dusmanilor si, culmea, impotriva autoritatilor.

Alaturi de el este prietenul Riley (JUSTIN BARTHA), un „vrajitor” in de-ale tehnicii de varf si atragatoarea dar nestiutoarea Abigal Chase (DIANE KRUGER), muzeograf specializat in conservare la Arhivele Nationale Americane. Vor putea ei sa implineasca un vis care a imbatat mintile istoricilor si arheologilor care au plecat de veacuri pe urmele templierilor? Sau ambitiile celor mai rapace cautatori de comori?
Declaratia de Independenta chiar il poate duce pe Ben pana la comoara?

Iata o aventura palpitanta, care il poarta pe spectator de la Arhivele Nationale pana la catacombele de sub New York City.


PARTEA I

PARTEA II

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one