filmeromanesti. O echipa care presteaza o munca benevola si a caror oameni isi au sediul in strainatate
 

88 Minutes

Creat 04/05/2010 05:22:10 | Ultima modificare 04/05/2010 05:29:58
Un profesor universitar care lucreaza ca psihiatru pentru FBI primeste o amenintare cu moartea, în care i se spune ca mai are de trait doar 88 de minute. Pentru a-si salva viata, Jack trebuie sa-si foloseasca priceperea si cunostintele pentru a identifica suspectii, printre care se numara un student nemultumit, o fosta iubita parasita si un ucigas în serie care deja îsi asteapta moartea.
Faimosul psihiatru, Dr. Jack Gramm si-a bazat întreaga sa cariera exemplara pe “judecati” infailibile referitoare la oameni si factorii de risc. Dupa ce a oferit dovezi în cazul ucigasului în serie Jon Forster, el asteapta executarea acestuia cu multa satisfactie. Oricum, atunci când încep sa se produca crime similare, Jack se vede nevoit sa-si apere afirmatiile sustinând ca noile crime sunt opera unui ucigas imitator… si ca Forster este într-adevar vinovat, asa cum sustinuse tot timpul.

Jack nu s-a îndoit niciodata de el însusi, dar acum devine tot mai paranoic si nesigur, pe masura ce se declanseaza numaratoarea inversa pâna la executarea lui Forster.
Ca lucrurile sa mearga si mai prost, Jack se trezeste el însusi victima unui sir de amenintari care îi numara minutele ramase pâna la propria sa moarte.


Vezi film 88 Minutes online – partea 1


Vezi film 88 Minutes online – partea 2

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one